Ενδιαφέροντα προϊόντα


Polycompact SPM 2000

Βάση Headend 2ης γενιάς

Η μονάδα βάσης SPM 2000 για της δεύτερης γενιάς μονάδες Headend της ...

Περισσότερα...


DVB-T σε DVB-T Υψηλής Ποιότητας

Οι νέοι μετατροπείς επίγειων καναλιών  SPM-TD-Q (μονής έκδοσης), SPM-TDT-Q (διπλής έκδοσης), φέρνουν ακόμη καλύτερη ποιότητα ...

Περισσότερα...


Ενισχυτής PAS 152 / 551 N

Νέα Σειρά με Είσοδο 118~300 MHz για Ενίσχυση Διαμορφωτών.

Οι ενισχυτές ευρείας ζώνης PAS ...

Περισσότερα...


TPA 10U 45A Ενισχυτής UHF 10W

Οι ενισχυτές ισχύος εκπομπής είναι σχεδιασμένοι με τεχνολογία SMD και λειτουργούν σε τάξη Α/Β. Όλα ...

Περισσότερα...


LNB με οπτική έξοδο

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά LNBs το επαναστατικό OPM αλλάζει δραματικά τον τρόπο που διαμοιράζονται ...

Περισσότερα...

s off packv2 dig an mod   stb   Lte         Q5

ΑΡΧΙΚΗ / Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
PDF Εκτύπωση E-mail

Η ΑΛΦΑ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1989.

Αντικείμενο εργασιών της ΑΛΦΑ ΕΠΕ αποτελεί η εισαγωγή και προμήθεια , της Ελληνικης και Βαλκανικης αγορας , με συστηματα διαχειρησης επιγειου και δορυφορικου σηματος καθως επισης και με  συστηματα ασφαλείας και επιβλεψηςσε τεχνικούς εγκαταστάσεων και εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας και τεχνολογίας.

Διατηρώντας μία φιλόδοξη και γοργά αναπτυσσόμενη πορεία, αντιπροσωπεύει  με επιτυχία μεγάλους προμηθευτικούς και κατασκευαστικούς οίκους ηλεκτρονικων συστημάτων ασφαλείας και επίβλεψης χώρων , καθώς και επαγγελματικού εξοπλισμού συστημάτων δορυφορικής και επίγειας λήψης-επεξεργασίας και διανομής τηλεοπτικού σήματος .

Το 1993 εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητο χώρο στην Κ.Καραμανλή 130 – Θεσσαλονίκη θέτοντας τις βάσεις για την ευρύτερη επέκταση της γκάμας των προσφερομένων υλικών. καθώς και την αρτιότερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου της.

Το 1996 , επέκτεινοντας το δίκτυο καταστημάτων της , ιδρύεται το Α’ υποκατάστημα σε ιδιόκτητο χώρο στην οδό Δοϊράνης 138-Καλλιθέα  στην Αθήνα.

company.2    company.3    company.4

Το 2006 , θέτει νέες προδιαγραφές στην αγορά προμηθειας συστημάτων ασφαλείας και επαγγελματικής εγκατάστασης δορυφορικών και επίγειων τηλεοπτικών συστημάτων , ξεκινώντας την δραστηριότητα του Β' υποκαταστήματος στην Βιομηχανικη Περιοχή της Σινδου Θεσσαλονίκης , σε χωρο 2.200 τ.μ. , ως κεντρο τεχνολογιας και ενημερωσης συνεργατων καθως επισης και ως διαμετακομιστικό κεντρο εμπορευμάτων μεταξύ των υποκαταστημάτων και του δικτύου συνεργατών.

company.5  company.6  company.7